Zo werkt het

De verkoop van agrarische grond kan een ingewikkeld proces zijn. Het vraagt om de juiste contacten, strategie, timing en uiteraard een persoonlijke benadering. Zo vinden wij stap voor stap een route naar de beste deal voor u.

Op hoofdlijnen ziet een verkooptraject er zo uit:

 1. Vrijblijvende kennismaking
  Elkaar even aftasten. Klikt het? Voelt het goed? Dat vinden wij erg belangrijk. We gaan voor een fijne, sterke samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen. Daarbij houdt u de regie.
 2. Verkoopscan en onderzoek
  Tegen welke prijs en voorwaarden kunt u uw grond het beste verkopen? Dat is natuurlijk de hamvraag. Het antwoord baseren wij op grondige research, inclusief planologisch en juridisch onderzoek. Daarnaast houden we een scherp oog op de fiscale gevolgen. Dit doen wij samen met uw accountant. Wij brengen de volledige situatie en uw wensen en mogelijkheden helder in kaart.
 3. Verkoopplan
  Samen stippelen wij de juiste verkoopstrategie uit. Ook dit is maatwerk, gericht op uw specifieke Buitenkans én uw persoonlijke wensen. Misschien wilt u wel bepaalde ontbindende voorwaarden in de onderhandelingen laten meenemen. Of een eerste recht van koop op een eigen kavel naar keuze in het te ontwikkelen plan. Uw wensen zijn leidend.
 4. Onderhandelingen
  Geïnteresseerde partijen melden zich voor uw grond. Op een doelgerichte manier gaan wij voor een maximaal akkoord. Wij hebben ons huiswerk gedaan. U staat sterk. Een spannende fase, waarin wij u natuurlijk op de hoogte houden van de ontwikkelingen.
 5. Koopovereenkomst
  Hoe bent u verzekerd van de tweede deelbetaling bij bestemmingswijziging? Hoe regelen we het gebruiksrecht tot de bestemmingswijziging? We hebben pas een overeenkomst als álles tot in detail is geregeld. Waterdicht. Daarom heeft Klaver Agrarisch Vastgoed een eigen, ervaren jurist in huis.

Contactformulier

Laat uw gegevens hier achter en wij nemen contact met u op.

Klaver Agrarisch Vastgoed

Telefoon
0226 414 008

E-mail
info@warmegronden.nl

Bezoekadres / Postadres
Trambaan 12 1733 AX Nieuwe Niedorp

KvK-nummer / BTW-nummer
36049346 / NL80.57.00.924 B.01

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 tot 17:00 uur. Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.